Πολύτιμη ανάσα για το στοίχημα του Καναδά πρόσφεραν τα πλέι-οφ του NHL

Η αγορά επίγειου και online στοιχήματος στον Καναδά δέχθηκε μια πολύτιμη ανάσα κατά τον Μάιο και είδε τις επιδόσεις της να αυξάνονται, όχι μόνο σε σχέση με προηγούμενους μήνες, αλλά και σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Η ανάσα οφείλεται στα πλέι-οφ του NHL, το οποίο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στον Καναδά και αύξησε κατακόρυφα το ενδιαφέρον για στοιχηματισμό σε ολόκληρη τη χώρα.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι, ενώ δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα στοιχεία για τις επιδόσεις της αγοράς, μια ανάλυση της εταιρείας Optimove δείχνει ότι, ειδικά στο online στοίχημα, η κίνηση αυξήθηκε σημαντικά και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

 

Το ενδιαφέρον των Καναδών παιχτών για τα πλέι-οφ του NHL

Στην Ευρώπη, ο Μάιος ήταν ο μήνας ολοκλήρωσης των περισσότερων εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, αλλά και αυτός που προηγούταν του μήνα που υποσχόταν το Roland Garros στο τένις και το EURO στο ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση του Καναδά, όμως, ο Μάιος ήταν ο μήνας με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, καθώς ξεκίνησαν τα πλέι-οφ του NHL. Η στοιχηματική δράση αυξήθηκε κατακόρυφα και το ίδιο συνέβη και με τη συμμετοχή των παιχτών του online στοιχήματος.

Η εταιρεία Optimove ανέλαβε να εξετάσει τις επιδόσεις του online στοιχήματος του Καναδά κατά τη διάρκεια του Μαΐου και, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα, αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός παιχτών, ο αριθμός των στοιχημάτων και τα ποσά των καταθέσεων. Ειδικά στον τελευταίο τομέα, τα ποσά που κατέθεσαν στο online στοίχημα κατά τη διάρκεια του Μαΐου οι Καναδοί παίχτες αυξήθηκαν κατά 41%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Μαΐου του 2020.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.