Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Rhode Island

Η αγορά στοιχήματος του Rhode Island σημείωσε ανάπτυξη και μέσα στον Οκτώβριο του 2020, αφού κατάφερε να αυξήσει και τον τζίρο και τα έσοδα που εξασφάλισαν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, η αύξηση αφορά και στην αγορά επίγειου στοιχήματος και στην αγορά online στοιχήματος.

Το επίγειο στοίχημα, πάντως, παραμένει η αγαπημένη μέθοδος των παιχτών του Rhode Island, αφού εξακολουθεί να πετυχαίνει τον μεγαλύτερο τζίρο και να φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Rhode Island

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρμοδίων, η αγορά στοιχήματος συγκέντρωσε τζίρο ύψους 34,7 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στον Οκτώβριο, σημειώνοντας αύξηση 22,6%, σε σχέση με τον τζίρο του Οκτωβρίου του 2020, αλλά και αύξηση 10,9%, σε σχέση με τον τζίρο του Σεπτεμβρίου του 2020.

Η αύξηση του τζίρου έφερε, όπως είναι επόμενο και αύξηση των εσόδων που εξασφάλισαν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες. Συνολικά, τα έσοδα της αγοράς άγγιξαν τα 4,4 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 83,3%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, αλλά και αύξηση 76%, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2020.

Τα περισσότερα έσοδα, πάντως, οφείλονται στο επίγειο στοίχημα, το οποίο παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές στους παίχτες του Rhode Island. Αυτή η τάση, όμως, δεν αποκλείεται να αντιστραφεί πολύ σύντομα, αφού το online (και mobile) στοίχημα σημείωσε τεράστια αύξηση των εσόδων του τον Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, τα έσοδα του online στοιχήματος άγγιξαν τα 2 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας αύξηση 133,6%, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Τέλος, πρόκειται για τα περισσότερα μηνιαία έσοδα που έχει συγκεντρώσει το online στοίχημα στο Rhode Island, από τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν και νομιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πολιτεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.