Απώλειες έφερε η συγχώνευση Paddy Power και BetFair

Η συγχωνευμένη πλέον Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πως οι εργασίες της αναδιοργάνωσης προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και βρίσκονται μπροστά από το πρόγραμμα. Ωστόσο, το κόστος της συγχώνευσης στοίχισε στις δύο στοιχηματικές εταιρείες το συνολικό ποσό των 228 εκατομμυρίων ευρώ, με αποτέλεσμα η νέα εταιρεία να παρουσιάσει απώλειες κερδών το πρώτο εξάμηνο του 2016.

 

Βέβαια, οι υπεύθυνοι δε φαίνεται να ανησυχούν για το μέλλον. Άλλωστε, τέτοιου είδους κολοσσιαία έξοδα είναι αναμενόμενα σε τέτοιους είδους συγχωνεύσεις – και επιπλέον δε θα επαναληφθούν. Επιπλέον, η Paddy Power BetFair αποτελεί πλέον την μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που σημαίνει πως διατηρεί κι ένα τεράστιο κομμάτι της πίτας της αγοράς.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, λοιπόν, τα έσοδα της Paddy Power BetFair αυξήθηκαν κατά 18%, στα 888 εκατομμύρια ευρώ. Συνδυάζοντας, όμως τα έσοδα με τα έξοδα της συγχώνευσης, η νέα εταιρεία παρουσιάζει ζημίες της τάξης των 58 εκατομμυρίων ευρώ, προ φόρων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.