Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania

Η αγορά τυχερών παιχνιδιών της Pennsylvania ολοκλήρωσε έναν ακόμα επιτυχημένο μήνα τον Φεβρουάριο του 2020, αλλά τα έσοδά της δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου. Τα συνολικά έσοδα της αγοράς της Pennsylvania ήταν μεν αρκετά αυξημένα, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Φεβρουαρίου του 2020, αλλά ήταν λιγότερα από τα αντίστοιχα του αμέσως προηγούμενου μήνα, τα οποία μάλιστα είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Αν και οι φορείς της αγοράς ήλπιζαν για ένα ακόμα ρεκόρ εσόδων, η εικόνα της αγοράς της Pennsylvania ήταν αντίστοιχη με εκείνες των περισσότερων Πολιτείων των ΗΠΑ, που, μετά από έναν άκρως επιτυχημένο Ιανουάριο, επέστρεψαν σε έναν χλιαρό Φεβρουάριο.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της Pennsylvania τον Φεβρουάριο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η αγορά στοιχήματος της Pennsylvania εξασφάλισε έσοδα 16,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα έσοδα αυτά ήταν αυξημένα κατά 246,9%, σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο, αλλά λιγότερα από τα αντίστοιχα του Ιανουαρίου του 2021.

Αντίστοιχα, ο τζίρος άγγιξε τα 509,5 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για το σύνολο του τζίρου της αγοράς online και επίγειου στοιχήματος, το οποίο είναι αυξημένο κατά 54,5%, σε σχέση με τα 329,8 εκατομμύρια δολάρια του Φεβρουαρίου του 2020. Ωστόσο, αν τα συγκρίνουμε με τον τζίρο ρεκόρ του Ιανουαρίου του 2021 (615,3 εκατομμύρια δολάρια), είναι αρκετά μειωμένα.

Ο μεγαλύτερος τζίρος, όπως είναι φυσικό, οφείλεται στο online στοίχημα. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, η συντριπτική πλειοψηφία του τζίρου (92,2%) οφείλεται στο online στοίχημα, το οποίο αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική για όσους δεν επιθυμούν να ρισκάρουν εν μέσω πανδημίας. Συγκεκριμένα, τα online στοιχήματα που τοποθετήθηκαν κατά τον Φεβρουάριο στην Pennsylvania άγγιξαν τα 469,7 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, στο επίγειο στοίχημα, ο τζίρος δεν ξεπέρασε τα 39,8 εκατομμύρια δολάρια. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, όμως, ο τζίρος ήταν υψηλότερος από τον αντίστοιχο του Ιανουαρίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.