Επιτυχημένο το τρίτο τρίμηνο για τη William Hill

Αν και δεν προχώρησαν ακόμη σε επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας στοιχήματος , οι υπεύθυνοι της William Hill ανακοίνωσαν πως το τρίτο τρίμηνο του 2014 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο, με αποτέλεσμα να τους οδηγήσει σε μια εξαιρετικά κερδοφόρα χρονιά.

 

Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως τα μεικτά έσοδα της William Hill αυξήθηκαν κατά 23% στο τρίτο τρίμηνο, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ το περιθώριο κέρδους όχι μόνο αυξήθηκε, αλλά εκτοξεύθηκε κατά 89%! Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας, οι πολύ καλές της επιδόσεις κατά το τρίτο τρίμηνο οφείλονται στην ώθηση που έδωσε το Μουντιάλ του Ιουνίου, αλλά και στη συνεχή ανάπτυξη των υποδομών και των υπηρεσιών της.

Πολύ ευχάριστα τα νέα γαι την William Hill η οποία είναι από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.