Στην πρώτη θέση παραμένει η εταιρεία στοιχήματος William Hill στην Πολιτεία της Washington

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill παρέμεινε στη πρώτη θέση στην προτίμηση των παιχτών στοιχήματος της Washington και τον Ιανουάριο, χάρη και στο γεγονός ότι ενίσχυσε τις υπηρεσίες της, με το λανσάρισμα ενός στοιχηματικού app. Κατά τον Ιανουάριο, όμως, τα έσοδα της William Hill στην Πολιτεία της Washington σημείωσαν πτώση, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του προηγούμενου μήνα.

Θυμίζουμε ότι η William Hill είναι μία από τις δύο μόλις εταιρείες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Washington, από την ημέρα που νομιμοποίησε το στοίχημα. Μάλιστα, είναι η μόνη που έχει επίγεια παρουσία, αφού η μόνη ανταγωνίστριά της, η Gambet, λειτουργεί μόνο online. Η Gambet λειτουργεί μέσω ενός app που έχει σχεδιάσει η Intralot και ανήκει στην κρατική DC Lottery.

 

Οι επιδόσεις της William Hill στην Washington

Παρά το γεγονός ότι η William Hill λάνσαρε το νέο στοιχηματικό app της μέσα στον Ιανουάριο, τα έσοδά της στην Πολιτεία της Washington εμφανίστηκαν μειωμένα. Συγκεκριμένα, δεν ξεπέρασαν τα 1,9 εκατομμύρια δολάρια. Μειωμένος ήταν και ο τζίρος, ο οποίος δεν ξεπέρασε τα 10,6 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, τα συνολικά έσοδα της William Hill στην αγορά της Washington, από τον Ιούνιο έως σήμερα, αγγίζουν πλέον τα 9,2 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, ο τζίρος αγγίζει πλέον τα 51 εκατομμύρια δολάρια.

Οι παραπάνω επιδόσεις σημαίνουν ότι η William Hill παραμένει στην κορυφή της αγοράς της Washington. Η μόνη ανταγωνίστριά της, η Gambet, δε μπορεί να ανταγωνιστεί την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία, αφού – μεταξύ άλλων – δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον online τομέα. Αν και έχει ένα πλεονέκτημα επί της William Hill, αφού το δικό της app λειτουργεί σε ολόκληρη την Πολιτεία, ενώ της William Hill μόνο σε ακτίνα δύο τετραγώνων από το στοιχηματικό πρακτορείο της, η Gambet δεν κατάφερε να αγγίξει καν τα έσοδα του 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.