Ενισχυμένη παρουσία εκτός Ηνωμένου Βασιλείου επιθυμεί η William Hill

Η William Hill μοιάζει τους τελευταίους μήνες διατεθειμένη να ενισχύσει την παρουσία της σε οποιαδήποτε αγορά εκτός από αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να αποτελεί το πιο επικερδές πεδίο δράσης της. Σύμφωνα, πάντως, και με ενημέρωση που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, σκοπός τους είναι να ενισχύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία της εταιρείας σε νέες αγορές και να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την εξάρτησή τους από την αγγλική αγορά.

Βέβαια, οι υπεύθυνοι παραδέχονται ότι η αγγλική αγορά είναι κρίσιμη για τις επιχειρήσεις τους – άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των 1,89 δις ευρώ των ετήσιων εσόδων της προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, οι συνεχείς νομικοί περιορισμοί στη χώρα (με προεξέχοντα αυτόν της μείωσης του ανώτατου ποσού στα αυτόματα μηχανήματα στοιχηματισμού) καθιστούν ολοένα και πιο αφιλόξενη την αγγλική αγορά, ειδικά στον επίγειο τομέα.

 

Τα σχέδια εξάπλωσης της William Hill

Η William Hill, άλλωστε, έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά να δραστηριοποιείται στη νεότευκτη αμερικανική αγορά του στοιχήματος. Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο θα παίξει στο μέλλον ένα άλλο επιχειρηματικό άνοιγμα της στοιχηματικής εταιρείας: η εξαγορά του Mr. Green.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία MRG ανήκει πλέον στη William Hill και μαζί της ανήκει και το κλειδί για τη νόμιμη online δραστηριοποίηση σε μια σειρά από ευρωπαϊκές αγορές. Εξάλλου, η MRG διαθέτει άδεια λειτουργίας σε Δανία, Ιταλία, Λετονία και Μάλτα, εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Επιπλέον, σύντομα θα ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα και στη Σουηδία, από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Αυτό σημαίνει ότι η William Hill βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι σε αγορές που δε μπορούσε να δραστηριοποιηθεί παλιότερα, είτε γιατί δεν μπορούσε να αποκτήσει την απαραίτητη άδεια είτε γιατί δεν ήταν διατεθειμένη να συμμετάσχει στις πολυέξοδες διαδικασίες. Οι νέες άδειες, όμως, αποτελούν… προίκα της MRG προς τη νέα ιδιοκτήτρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τέλος, η απόκτηση της MRG μπορεί να ενισχύσει τα έσοδα της William Hill από τις online επιχειρήσεις της, από το 42% στο 47%, ενώ παράλληλα το ποσοστό των εσόδων της εκτός Ηνωμένου Βασιλείου (και εκτός ΗΠΑ) μπορεί να αυξηθεί στο 21% από το 14%.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.