Αύξηση κερδών ανακοίνωσε η Bet-at-home

Η Bet-at-home ανακοίνωσε αύξηση των κερδών που εξασφάλισε κατά το 2015, στην πρόσφατη παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Η εταιρία του online στοιχήματος ανακοίνωσε συγκεκριμένα αύξηση των κερδών της κατά 20%, σε σχέση με το οικονομικό έτος του 2014.

 

Αναλυτικότερα, η Bet-at-home εξασφάλισε κατά τη διάρκεια του 2015 κέρδη 33 εκατομμυρίων ευρώ, έναντι των 27,5 εκατομμυρίων ευρώ του 2014. Οι επιδόσεις αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το 2014 ήταν και η χρονιά του Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο.

 

Τα κέρδη που εξασφάλισε, όμως, η εταιρία κατά την περίοδο του Μουντιάλ φαίνεται πως αποδείχθηκαν εξαιρετικά χρήσιμα, στην ανάπτυξη τομέων όπως το μάρκετινγκ και η γενικότερη ανάπτυξη της εταιρείας, με αποτέλεσμα να καταπολεμηθούν οι αρνητικές επιπτώσεις που προέκυψαν, για παράδειγμα, από την αύξηση των φόρων που κλήθηκε να πληρώσει μέσα στο 2015 η Bet-at-home.

H Bet-at-home δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας καθώς αποσύρθηκε πρόσφατα από την ελληνική αγορά.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet-at-home και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet-at-home ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη