Αλλάζουν οι προβλέψεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power BetFair για το 2018

Η στοιχηματική εταρία Paddy Power BetFair προχώρησε στις καθιερωμένες ετήσιες οικονομικές προβλέψεις της πριν μερικούς μήνες, αλλά όπως φαίνεται, οι υπέυθυνοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα, λόγω των εξελίξεων στην Αυστραλία. Σε αρκετές περιφέρειες της χώρας, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιβάλλουν νέους φόρους, γεγονός που θα κοστίσει στην Paddy Power BetFair.

Αναλυτικότερα, η εταιρία συμπεριέλαβε σημαντικά έσοδα από την Αυστραλία στις προβλέψεις της για το 2018, αλλά φαίνεται πως πλέον αυξάνονται και τα έξοδα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι υπεύθυνοι κάνουν λόγο για αναπροσαρμογές των οικονομικών μεγεθών και για νέες προβλέψεις κερδοφορίας μέσα στη χρονιά.

 

Νέοι φόροι στην Αυστραλία

Σε κάποιες από τις περιφέρειες της Αυστραλίας, όπως σε αυτή της πρωτεύουσας Καμπέρα και του Queensland, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να επιβάλλουν ένα νέο φόρο, ανάλογο των εσόδων των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Αυστραλία. Ο φόρος, μάλιστα, θα υπολογίζεται, όχι με βάση την έδρα κάθε εταιρίας, αλλά με βάση τα έσοδά τους από τους κατοίκους κάθε περιφέρειας. Για παράδειγμα, η Paddy Power BetFair θα πρέπει να πληρώσει φόρο 15% επί των εσόδων που θα εισπράξει από τα στοιχήματα των κατοίκων της Καμπέρα και επιπλέον 15% επί των εσόδων από τους κατοίκους του Queensland.

Βέβαια, οι υπεύθυνοι της εταιρίας γνώριζαν για τους νέους φόρους, αλλά αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα τεθούν σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2019. Οι αρμόδιοι, όμως, αποφάσισαν να τους θέσουν σε ισχύ από τον Οκτώβριο του 2018.

 

Μειωμένα κέρδη για την εταιρεία στοιχήματος Paddy Power BetFair

Αυτοί οι νέοι φόροι αναγκάζουν τους υπεύθυνους της Paddy Power BetFair να υπολογίσουν εκ νέου τα κέρδη τους, τα οποία όπως είναι φυσικό θα είναι μειωμένα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι αυστραλιανοί φόροι θα μειώσουν τα κέρδη της εταιρίας για το 2018 κατά 1,5% μέσα στο 2018.

Ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Paddy Power BetFair για το πρώτο τρίμηνο του 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.