Αυξήθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Kindred κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της Unibet, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 και οι υπεύθυνοι δήλωσαν άκρως ικανοποιημένοι από την πορεία ανάπτυξης που συνεχίζει να ακολουθεί η εταιρεία κατά το νέο έτος. Η αύξηση των κερδών της Kindred, μάλιστα, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020, είναι τεράστια και οι υπεύθυνοι την αποδίδουν στις επιτυχίες της στον online τομέα.

Άλλωστε, η Kindred, όπως και άλλες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα κατά το 2020, εξαιτίας της πανδημίας. Οι απώλειες για την στοιχηματική εταιρεία ήταν μικρότερες, συγκριτικά με άλλες, που διατηρούν εκτεταμένο δίκτυο επίγειου στοιχηματισμού, αλλά οι υπεύθυνοι κατάφεραν να τις ξεπεράσουν, βασιζόμενοι ολοένα και περισσότερο στον online τομέα.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred για το πρώτο τρίμηνο

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Kindred, τα κέρδη της (προ φόρων) για το πρώτο τρίμηνο του 2021 ξεπέρασαν τα 113,5 εκατομμύρια ευρώ. Η αύξηση, σε σύγκριση με τα κέρδη των 37,8 εκατομμυρίων ευρώ του πρώτου τριμήνου του 2020 είναι μεγάλη και οφείλεται στην απουσία των τεράστιων προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πρώτο παγκόσμιο lockdown, τον Μάρτιο του 2020, όταν διακόπηκαν ακόμα και οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Αύξηση σημείωσαν και τα έσοδα της Kindred. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 41%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, στα 410 εκατομμύρια ευρώ. Η μεγαλύτερη αύξηση (30%) σημειώθηκε στις στοιχηματικές ιστοσελίδες της Kindred, ενώ οι πιο προσοδοφόρες αγορές για την στοιχηματική εταιρεία ήταν για μια ακόμα φορά εκείνες της Ευρώπης. Ειδικά στη Δυτική Ευρώπη, η αύξηση των εσόδων άγγιξε το 58%.

Σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας της Kindred, τέλος, ήταν η μετάβαση μεγάλου μέρους της βάσης πελατών της από τον επίγειο τομέα στον online. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο αριθμός των ενεργών μελών των ιστοσελίδων της αυξήθηκε κατά 19% μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, από τα 1,5 εκατομμύρια στα 1,8 εκατομμύρια. Ο συγκεκριμένος αριθμός, μάλιστα, αποτελεί ρεκόρ για την Kindred.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.