Στοιχήματα σε λοταρίες από την εταιρεία στοιχημάτων William Hill

H εταιρεία στοιχημάτων William Hill προσφέρει καθημερινά στα μέλη της χιλιάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, σε δημοφιλή και μη αθλήματα, στην πολιτική, στην τηλεόραση και την show business. Κάθε παίχτης έχει στη διάθεσή του αμέτρητες επιλογές, προκειμένου να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, μέσω των προβλέψεών του.

Σε αυτές τις επιλογές έρχονται να προστεθούν πολλές ακόμη, χάρη στο νέο στοιχηματικό προϊόν της William Hill. Πρόκειται για το William Hill Planet Lottery, μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα προστεθεί στην στοιχηματική ιστοσελίδα της και θα δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στους αριθμούς που θα προκύπτουν στις λοταρίες που διεξάγονται ανά τον κόσμο!

 

Στοιχηματισμός στις λοταρίες μέσω της William Hill

Η νέα δυνατότητα που προσφέρει η William Hill είναι πρωτοποριακή για τα δεδομένα των bookmakers και αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την κορυφαία εταιρεία Lottoland. Χάρη σε αυτή, η στοιχηματική εταιρεία μπορεί να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αριθμούς που θα προκύψουν στην επόμενη κλήρωση μιας λοταρίας από οπουδήποτε στον κόσμο. Πρόκειται, άλλωστε, για τα αποτελέσματα πραγματικών λοταριών και όχι εικονικών, όπως γίνεται σε διάφορα online καζίνο.

Οι παίχτες που θα παίζουν στο William Hill Planet Lottery θα έχουν άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε καθημερινή βάση, ενώ θα μπορούν να διεκδικούν και αρκετά τζακπότ, προκειμένου να εξασφαλίσουν μεγάλα κέρδη, στοιχηματίζοντας ελάχιστα χρήματα. Επιπλέον, το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, όχι μόνο μέσω του υπολογιστή, αλλά και μέσω του κινητού.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, τέλος, θα κάνει το ντεμπούτο της στην αυστραλιανή έκδοση της ιστοσελίδας στοιχήματος της William Hill και δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε και στις διεθνείς εκδόσεις της.

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι τέλη Μαΐου η William Hill ανακοίνωσε μία υπηρεσία την #YourOdds μέσω του Twitter.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.