Νέες μεθόδους κατάθεσης προσφέρει ο Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan προσαρμόζεται στα δύσκολα δεδομένα που επικρατούν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες και ενημερώνει τα μέλη του πως θα έχουν τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στους λογαριασμούς τους με νέες μεθόδους.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan, όπως και όλες οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες , δε μπορούσε να δεχθεί καταθέσεις χρημάτων από τα μέλη του από την Ελλάδα, λόγω των capital controls που επιβλήθηκαν στις 29 Ιουνίου – άλλωστε, εξαιτίας των μέτρων αυτών, είναι αδύνατη οποιαδήποτε κατάθεση προς τράπεζες και εταιρείες του εξωτερικού. Προκειμένου, όμως, να δώσει στους Έλληνες παίχτες τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις στους λογαριασμούς τους και να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν, ο Stoiximan άνοιξε νέους λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες.

 

Οι Έλληνες παίχτες, λοιπόν, μπορούν να προχωρήσουν σε καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος (αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας web banking – τουλάχιστον έως ότου ξανανοίξουν οι τράπεζες) στους εξής τραπεζικούς λογαριασμούς:

 

  • Εθνική Τράπεζα: GR7701101690000016900107158 (Gambling Malta Ltd)
  • Eurobank: GR1102601030000410200957352 (Gambling Malta Ltd)

 

Παράλληλα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν και την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη τους κάρτα. Οι συναλλαγές αυτές πλέον εκκαθαρίζονται σε ελληνική τράπεζα και μπορούν να πραγματοποιηθούν με ευκολία, χωρίς καν να υπολογίζεται το καθημερινό όριο των 60 ευρώ. Αυτό το όριο, άλλωστε, αφορά αποκλειστικά σε αναλήψεις και όχι σε μεταφορές.

 

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του, ο Stoiximan ξεκαθαρίζει και κάποια άλλα θέματα που μπορεί να απασχολούν τα μέλη του. Στο πνεύμα αυτό, βεβαιώνει ότι τα χρήματα που έχουν ήδη καταθέσει οι Έλληνες στους λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα δεν κινδυνεύουν σε καμία περίπτωση. Ακόμη, μάλιστα, κι αν τελικά η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή, τα υπόλοιπα των λογαριασμών των παιχτών θα συνεχίσουν να εμφανίζονται σε ευρώ.

 

Με λίγα λόγια, λοιπόν, παρά τις αρνητικές εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα, τα μέλη του Stoiximan είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν κανονικά τις καταθέσεις προς τον λογαριασμό τους. Όσον αφορά, τέλος, στις αναλήψεις, αυτές πραγματοποιούνται κανονικά και χωρίς περιορισμούς, παρά την επιβολή των capital controls.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.