Συνεχίζονται οι βελτιώσεις στο mobile στοίχημα της ιστοσελίδας στοιχημάτων BetFair

Εδώ και μερικούς μήνες, η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair έχει ξεκινήσει τη διαδικασία βελτίωσης των υπηρεσιών mobile στοιχήματος που προσφέρει και οι νέες υπηρεσίες της παρέχονται σε έκδοση beta, προκειμένου να δοκιμαστούν από τα μέλη της και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Τα μέλη της BetFair που δοκίμασαν τις νέες υπηρεσίες συνεισέφεραν με την άποψή τους και η στοιχηματική συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία mobile στοιχήματος που προσφέρει.

Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε κάποιες νέες αλλαγές στην mobile πλατφόρμα της και δεσμεύθηκε για μια σειρά νέων βελτιώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στο επόμενο διάστημα. Μόλις ολοκληρωθούν και αυτές, οι παίχτες που στοιχηματίζουν από το κινητό τους θα είναι σε θέση να απολαύσουν κορυφαίες υπηρεσίες που θα βελτιώνουν σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού.

 

Οι βελτιώσεις στο mobile στοίχημα της BetFair

Ήδη, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε τις αλλαγές, η BetFair βελτίωσε την αισθητική και την εμφάνιση της mobile πλατφόρμας της, ενώ παράλληλα πρόσθεσε μια μηχανή αναζήτησης και νέο ενημερωτικό περιεχόμενο. Οι βελτιώσεις, όμως, δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι υπεύθυνοι έχουν βασιστεί σε μια σειρά προτάσεων των παιχτών, προκειμένου να βελτιώσουν την απεικόνιση των αποδόσεων, την περιήγηση στη mobile ιστοσελίδα (με επιλογές όπως η εμφάνιση όλων των αγώνων μιας διοργάνωσης και βελτιωμένα φίλτρα) και την προσαρμογή των επιλογών, ώστε να απαιτείται λιγότερο scrolling στην οθόνη του κινητού.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι εργάζονται σε μια νέα σειρά αλλαγών και βελτιώσεων για το άμεσο μέλλον. Οι αλλαγές αυτές περιλαμβάνουν επανασχεδιασμό του δελτίου στοιχήματος, ώστε να είναι ευκολότερη η τοποθέτηση παρολί και συστημάτων, βελτίωση της χρήσης του cash out, καθώς και την προσθήκη των υπηρεσιών Bet Builder και OddsBoost.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, ανέφεραν ότι οι βελτιώσεις θα συνεχίσουν και τους επόμενους μήνες και καλούν όσους έχουν χρησιμοποιήσει την έκδοση beta της mobile πλατφόρμας να συνεισφέρουν με τις παρατηρήσεις τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.