Ριζικά ανανεωμένο το νέο app της Vistabet

Τα μέλη της Vistabet που στοιχηματίζουν μέσω του iPhone τους έχουν πλέον τη δυνατότητα να κατεβάσουν το νέο και ριζικά ανανεωμένο app της ιστοσελίδας στο κινητό τους και να απολαύσουν βελτιωμένες υπηρεσίες και νέες δυνατότητες. Η εταιρεία προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας έκδοσης 2.3.0 και πλέον υπόσχεται μια άκρως βελτιωμένη εμπειρία στα μέλη της, οποιοδήποτε κι αν είναι το άθλημα που προτιμούν.

 

Αναλυτικότερα, η Vistabet πρόσθεσε ένα πλήθος νέων υπηρεσιών στο app της. Πρώτα απ΄ όλα, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης PIN ή Touch ID, προκειμένου να ανοίξει, γεγονός που αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας. Δεύτερον, οι λάτρεις του live στοιχήματος μπορούν πλέον να ενημερώνονται για την εξέλιξη ενός αγώνα, είτε μέσω της υπηρεσίας live streaming (η οποία προσφέρει ζωντανή μετάδοση του αγώνα) είτε μέσω των βελτιωμένων γραφικών. Και τρίτον, κάθε παίχτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει ένα άμεσο στοίχημα.

 

Δεν είναι, όμως, μόνον οι νέες υπηρεσίες που έχουν βελτιώσει το νέο app της Vistabet για το iPhone. Οι υπεύθυνοι σχεδίασαν το νέο app από το μηδέν και η εμφάνισή του έχει βελτιωθεί, προσφέροντας υψηλότερα επίπεδα πρακτικότητας και ευκολίας. Πρώτα απ’ όλα, στην κεντρική σελίδα, οι παίχτες θα δουν τα highlights της ημέρας, στο ποδόσφαιρο και στο τένις. Και, αφού προχωρήσουν θα δουν τον ολοκαίνουργιο σχεδιασμό του app. Αυτός περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δυνατότητα οριζόντιου scrolling μεταξύ των αθλημάτων, κουπόνια με περισσότερες πληροφορίες και στοιχηματικές αγορές, στατιστικά και live score. Ο σχεδιασμός αυτός, τέλος, επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν ευκολότερα μονά και παρολί στοιχήματα.

 

Το νέο app της Vistabet, τέλος, είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store της Apple. Εκεί, μπορούν να το κατεβάσουν όλοι όσοι διαθέτουν smartphone ή tablet με το λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone και iPad) και να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν, εκμεταλλευόμενοι τις νέες υπηρεσίες και τις υπόλοιπες βελτιώσεις.

 

H Vistabet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει εκτός από στοίχημα και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.