Νέα δυνατότητα cash out στην Interwetten

Οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος επιλογών στο ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να επιλέξουν το ύψος του ρίσκου που θα συνοδεύει κάθε φορά τα στοιχήματά τους – μπορούν, άλλωστε, να επιλέξουν αγώνες που δεν προσφέρονται για εκπλήξεις και ανατροπές ή σημεία με χαμηλές αποδόσεις, προκειμένου να μειώσουν το ρίσκο.

 

Χάρη στη νέα υπηρεσία που λάνσαραν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, όμως, μπορούν πλέον να μειώσουν και με άλλους τρόπους το ρίσκο. Η νέα αυτή υπηρεσία στοιχημάτων είναι το cash out, το οποίο τους επιτρέπει να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο του στοιχήματός τους και να αποφύγουν τις δυσάρεστες εκπλήξεις που ενδεχομένως συνοδεύουν μια ανατροπή σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε άλλες εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν τη δυνατότητα cash out και πλέον είναι διαθέσιμη και για τα μέλη της Interwetten. Χάρη σε αυτή, κάθε παίχτης που τοποθετεί ένα στοίχημα σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές στο ποδόσφαιρο μπορεί να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του, πριν αυτό διευθετηθεί. Με τον τρόπο αυτό, θα εισπράξει κάποια μειωμένα κέρδη (υπό την προϋπόθεση ότι το στοίχημά του κερδίζει ακόμη), πατώντας απλά ένα κουμπί. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, εμφανίζονται κατά τη διάρκεια του αγώνα και προσαρμόζονται ανάλογα με τις εξελίξεις.

 

Προς το παρόν, πάντως, η δυνατότητα cash out προσφέρεται αποκλειστικά σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Interwetten, ενώ είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο live στοίχημα. Τέλος, κάθε παίχτης μπορεί να προχωρήσει σε cash out, είτε στοιχηματίζει από τον υπολογιστή είτε από το κινητό του.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.