Συνεργασία ανάμεσα σε Sportradar και MGM GVC Interactive στις ΗΠΑ

Η Sportradar, κορυφαία εταιρεία διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων για το στοίχημα, ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της με την εταιρεία MGM GVC Interactive για την αγορά των ΗΠΑ. Η MGM GVC Interactive αποτελεί το κοινό όχημα δραστηριοποίησης στη νόμιμη αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ των εταιρειών MGM Resorts και GVC Holdings. Η πρώτη διατηρεί μια σειρά από επίγεια καζίνο στις ΗΠΑ, ενώ η δεύτερη είναι η ιδιοκτήτρια διεθνών στοιχηματικών εταιρειών, όπως η Ladbrokes Coral και η Sportingbet.

Χάρη στη συνεργασία της MGM GVC Interactive με τη Sportradar, λοιπόν, οι υπηρεσίες στοιχηματισμού της πρώτης που παρέχονται στις ΗΠΑ θα ενισχυθούν από κορυφαία δεδομένα, στατιστικά και εικόνες, που θα χρησιμεύουν στους παίχτες, είτε στοιχηματίζουν πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους.

 

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία των δύο εταιρειών;

Η Sportradar έχει καταφέρει να θεωρείται η κορυφαία ίσως εταιρεία στον τομέα της διανομής δεδομένων και στατιστικών. Η εταιρεία διατηρεί το μονοπώλιο της διανομής δεδομένων σε μια σειρά από κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο και σε αυτές ήρθαν πρόσφατα να προστεθούν το NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, το MLB στο μπέιζμπολ και το NASCAR στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι παραπάνω διοργανώσεις διατηρούν ήδη μια μεγάλη βάση πιστών παιχτών του στοιχήματος, που απαιτούν κορυφαία πληροφόρηση για τις προβλέψεις τους. Και αυτή την κορυφαία πληροφόρηση μπορεί πλέον να τους προσφέρει η MGM GVC Interactive, μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Sportradar. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι η εταιρεία στοιχήματος δραστηριοποιείται σε αρκετές από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, τέλος, που θα έχουν στη διάθεσή τους όσοι θα στοιχηματίζουν μέσω της MGM GVC Interactive ανά τις ΗΠΑ θα είναι η πλήρης πληροφόρηση κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης live στοιχημάτων. Αυτό, άλλωστε, είναι και το πιο θετικό σημείο των υπηρεσιών της Sportradar.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη