Επεκτείνεται η συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας Flutter με την Scientific Games

Η στοιχηματική εταιρεία Flutter (μεταξύ άλλων ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair) ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Scientific Games. Η Flutter σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το λογισμικό online στοιχήματος που προσφέρει η Scientific Games στις ιστοσελίδες στοιχήματος που διατηρεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις Πολιτείες του Tennessee και του Michigan.

Η Flutter, άλλωστε, δραστηριοποιείται στις δύο Πολιτείες, μέσω της ιστοσελίδας της FanDuel, την οποία είχε εξαγοράσει πριν μερικά χρόνια. Η στοιχηματική εταιρεία χρησιμοποιεί το λογισμικό της Scientific Games και σε άλλες στοιχηματικές της ιστοσελίδες, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο επεκτείνεται ακόμα περισσότερο.

 

Η συνεργασία της Flutter με την Scientific Games

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες διαρκεί εδώ και αρκετά χρόνια, αφού η Scientific παρέχει την ηλεκτρονική στοιχηματική πλατφόρμα OpenSports στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος της Flutter ανά τον κόσμο – στις Betfair, Sky Bet, Paddy Power και Sportsbet. Παράλληλα, την ίδια πλατφόρμα χρησιμοποιεί και η στοιχηματική ιστοσελίδα FanDuel, μέσω της οποίας η Flutter δραστηριοποιείται νόμιμα σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως οι Colorado, Illinois, Indiana και West Virginia.

Πλέον, στη λίστα των Πολιτειών αυτών προστίθενται δύο ακόμα: το Tennessee και το Michigan. Η Flutter δραστηριοποιείται εδώ και λίγο καιρό νόμιμα και στις δύο Πολιτείες και χρησιμοποιεί τη δοκιμασμένη πλατφόρμα OpenSports, καθώς αναμένει πολλά από τις δύο αγορές. Και οι δύο Πολιτείες, μάλιστα, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ, αφού το Tennessee ήταν η Πολιτεία που έφτασε πιο γρήγορα τα έσοδα του 1 δις δολαρίων, ενώ και το Michigan κατάφερε να το ξεπεράσει σε μόλις τέσσερις μήνες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.