Δυνατότητα cash out στην Championsbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Championsbet λάνσαρε μια νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα της και προσφέρει πλέον στα μέλη της τη δυνατότητα να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του στοιχήματός τους και να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους. Η νέα αυτή υπηρεσία δεν είναι άλλη από το εξαιρετικά δημοφιλές cash out, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να κλείσουν πρόωρα τα στοιχήματά τους και να εξασφαλίσουν κάποια κέρδη πριν τη διευθέτησή τους.

 

Αναλυτικότερα, η υπηρεσία cash out λειτουργεί ως εξής: μόλις κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα στοίχημα, και μέχρι αυτό να διευθετηθεί, θα δει το κουμπί του cash out, το οποίο θα συνοδεύεται από ένα ποσό (τα πιθανά κέρδη) που μπορεί να εισπράξει, αν κλείσει πρόωρα το στοίχημά του. Το ποσό αυτό είναι συνήθως μειωμένο και η δυνατότητα cash out είναι διαθέσιμη μόνο όσο το στοίχημα εξακολουθεί να κερδίζει. Αν, λοιπόν, κάποιος παίχτης πιστεύει ότι μπορεί να συμβεί κάποια ανατροπή και να χάσει, μπορεί να κλείσει πρόωρα το στοίχημά του και να εισπράξει μειωμένα κέρδη.

 

Η εξαιρετικά χρήσιμη αυτή υπηρεσία, λοιπόν, έκανε το ντεμπούτο της και στην Championsbet, αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου. Ωστόσο, όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα (από το 5ο έως το 80ό λεπτό). Τέλος, είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους αγώνες και στοιχηματικές αγορές. Σε αντίθεση με άλλες στοιχηματικές εταιρίες, όμως, η δυνατότητα cash out προσφέρεται και σε αγώνες με 0% γκανιότα.

 

Αφού, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει το στοίχημά του σε έναν αγώνα που υποστηρίζει το στοίχημα με cash out, θα δει στο κάτω μέρος του δελτίου με κίτρινα γράμματα την επιλογή πρόωρου κλεισίματος και το ποσό που μπορεί να διεκδικήσει τη δεδομένη στιγμή. Και, εφόσον πατήσει το κουμπί, θα κλείσει πρόωρα το στοίχημά του και θα εισπράξει τα κέρδη που δικαιούται.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.