Σχεδιαστή για το λογισμικό του online στοιχήματος αναζητά ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη ξεκινήσει τις διεργασίες για την επέκταση του στοιχήματος στο διαδίκτυο και αναζητά σχεδιαστή λογισμικού, προκειμένου να ολοκληρώσει την πλατφόρμα του. Οι υποψήφιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πέντε και, συγκεκριμένα, οι Playtech, 888 Holdings, G2 (θυγατρική του ομίλου Lottomatica/Gtech), OpenBet και μια τσεχική εταιρεία, για την οποία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί τίποτε.

 

Όπως φαίνεται, το online στοίχημα του ΟΠΑΠ πλησιάζει στην τελική ευθεία υλοποίησής του, με σκοπό να είναι έτοιμο έως τις 12 Ιουνίου, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του Μουντιάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή του συνεργάτη του ΟΠΑΠ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.