Αναβαθμισμένη πλατφόρμα mobile στοιχήματος από την Bet365

Η Bet365 είναι μία από τις online στοιχηματικές εταιρίες που δίνει μεγάλη βάση στην πλατφόρμα του mobile στοιχήματος. Σύμφωνα με στοιχεία, άλλωστε, το 50% περίπου των μελών της επιλέγει να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της μέσω κινητού, τοποθετώντας στοιχήματα από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι φροντίζουν να ανανεώνουν συχνά το προϊόν που προσφέρουν, προχωρώντας σε κάθε απαραίτητη βελτίωση ή αναβάθμιση.

 

Η τελευταία από αυτές τις αναβαθμίσεις έγινε στην… καρδιά της mobile πλατφόρμας του στοιχήματος της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365, καθώς οι υπεύθυνοι προχώρησαν στον επανασχεδιασμό της. Αυτή τη φορά, όμως, η πλατφόρμα δε βασίζεται σε τεχνολογίες flash, αλλά στη γλώσσα προγραμματισμού HTML5. Πρόκειται για μια γλώσσα προγραμματισμού που κρίνεται ιδανική για πλατφόρμες που λειτουργούν σε συσκευές κινητών τηλεφώνων, και η οποία προσφέρει καλύτερη ποιότητα, αλλά και κάποιες επιπλέον δυνατότητες.

 

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας της Bet365 αφορά στη βελτιωμένη λειτουργία της. Οι παίχτες που επισκέπτονται την Bet365 μέσω κινητού έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαύσουν καλύτερα γραφικά (ακόμη και τρισδιάστατα), καθώς και βελτιωμένες ταχύτητες.

 

Επιπλέον, δεν είναι αναγκασμένοι να κατεβάσουν όλα τα απαραίτητα plug-ins για τον browser του κινητού τους. Σε αντίθεση με την προηγούμενη πλατφόρμα, η οποία είχε ανάγκη τη λειτουργία των plug-ins, η νέα δε χρειάζεται απολύτως τίποτε. Ήδη, όσοι στοιχηματίζουν ζωντανά στην Bet365 μπορούν πλέον να ανοίγουν τα γραφήματα που ενημερώνουν για τις εξελίξεις σε κάποιον αγώνα του live στοιχήματος - ή ακόμη και να παρακολουθήσουν κάποιον ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας live streaming - χωρίς να χρειάζονται το plug-in του flash player. Επιπλέον, ο κώδικας HTML5 δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετούν στοιχήματα, παρακολουθώντας παράλληλα τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα στην ίδια σελίδα, κάτι που δεν ήταν έως σήμερα δυνατόν μέσω του κινητού τους.

 

Η νέα mobile πλατφόρμα της Bet365, λοιπόν, προσφέρει ένα πλήθος βελτιώσεων στη διαδικασία του στοιχηματισμού μέσω κινητού. Και τα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος μπορούν είτε να κατεβάσουν το σχετικό app είτε να επισκεφτούν την κατάλληλα διαμορφωμένη ιστοσελίδα, προκειμένου να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.