Νέα εποχή για τα στατιστικά του βουλγαρικού ποδοσφαίρου

Η Βουλγαρική Ένωση Ποδοσφαίρου προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει σε τεράστιο βαθμό την εικόνα των στατιστικών που προσφέρει στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία με την εταιρεία Genius Sports και σύντομα θα προσφέρουν μια τεράστια γκάμα στατιστικών από τους αγώνες και τις επιδόσεις των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.

Η νέα συνεργασία δε θα βελτιώσει μόνο τη συνολική εικόνα των βουλγαρικών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, αλλά και τις δυνατότητες που θα έχουν όσοι παίχτες στοιχηματίζουν στους αγώνες, ειδικά κατά τη διάρκειά τους.

 

Σημαντική βελτίωση στα στατιστικά του βουλγαρικού ποδοσφαίρου

Χάρη στη συμφωνία της με την Genius Sports, η διοργανώτρια Αρχή θα είναι σε θέση να μεταδίδει σε πραγματικό χρόνο μια τεράστια γκάμα στατιστικών ποδοσφαίρου. Τα στατιστικά αυτά θα αφορούν όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου και θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας, σε ένα νέο app και στα social media. Παράλληλα, θα διανέμονται και στα τηλεοπτικά δίκτυα που θα μεταδίδουν ζωντανά τους αγώνες, αλλά και στις ιστοσελίδες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στη χώρα και προσφέρουν υπηρεσίες live στοιχήματος.

Τέλος, η genius Sports θα λανσάρει και την υπηρεσία Football LiveStats, η οποία θα υπολογίζει λιγότερο συνηθισμένα στατιστικά. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία, η διοργανώτρια Αρχή θα μπορεί να δημοσιεύει αναλυτικά στατιστικά για κάθε ομάδα, παίχτη, διοργάνωση και αγωνιστική ημέρα.

Τις νέες δυνατότητες που θα αποκτήσει πλέον το βουλγαρικό ποδόσφαιρο στον τομέα των στατιστικών σχολίασε ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνιών της Βουλγαρικής Ένωσης Ποδοσφαίρου, Hristo Zapryanov: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εξασφαλίσαμε έναν τόσο αναγνωρισμένο συνεργάτη, όπως η Genius Sports, για να προχωρήσουμε αυτό το νέο πρότζεκτ. Η ψηφιοποίηση είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες στη στρατηγική μας και το να έχουμε στη διάθεσή μας την τεράστια εμπειρία της Genius Sports στη συγκέντρωση δεδομένων και στατιστικών θα μας επιτρέψει να κάνουμε πλουσιότερη την εμπειρία των φιλάθλων και να ενισχύσουμε την αξία των πρωταθλημάτων μας”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.