Στην Crown το αυστραλιανό τμήμα της BetFair;

Η Crown Resorts δηλώνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει την εξαγορά του αυστραλιανού τμήματος της στοιχηματικής εταιρίας BetFair, σύμφωνα με πηγές της Fairfax Media. H Crown Resorts κατέχει αυτή τη στιγμή το 50% της αυστραλιανής BetFair και, όπως φαίνεται, επιθυμεί να αποκτήσει ολόκληρο το μετοχικό πακέτο. Αντίστοιχα, η BetFair μοιάζει πρόθυμη να το παραχωρήσει, καθώς δεν έχει αποδειχθεί όσο επικερδές αναμενόταν.

 

Αν ολοκληρωθεί η εξαγορά, πάντως, η νέα ιδιοκτήτρια αναμένεται να επικεντρώσει τη δράση της στο στοίχημα σταθερών αποδόσεων, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το online ανταλλακτήριο της BetFair. Και οι δύο εταιρείες, πάντως, έχουν αρνηθεί να σχολιάσουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

H BetFair ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα online καζίνο με τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.