Για κλείσιμο στοιχηματικών πρακτορείων προειδοποιεί η William Hill

H απόφαση των αγγλικών Αρχών να μειώσουν το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία στοιχηματισμού όλης της χώρας δεν εξέπληξε κανέναν, αλλά σίγουρα δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις εταιρίες που βασίζονται στα έσοδα των στοιχημάτων αυτών. Ειδικά όσες διατηρούν πολλά στοιχηματικά πρακτορεία ανά το Ηνωμένο Βασίλειο θα πληγούν σημαντικά.

Μια από αυτές τις εταιρίες είναι και η William Hill, η οποία προειδοποιεί για κλείσιμο πολλών πρακτορείων τα επόμενα χρόνια, εξαιτίας του νέου αυτού περιορισμού. Τονίζοντας για μια ακόμη φορά την αντίθεσή της στο νέο μέτρο (το οποίο μειώνει το ανώτατο ποσό στοιχηματισμού από τις 100 στις 2 λίρες), η William Hill προχώρησε και σε κάποιες προβλέψεις, σχετικές με τη δική της επιχείρηση.

 

Οι προβλέψεις της William Hill για τα μηχανήματα στοιχηματισμού

Σύμφωνα με τη William Hill, το συγκεκριμένο μέτρο είναι πρωτοφανές στην αγγλική αγορά και οι προβλέψεις είναι δύσκολες, αφού οι πραγματικές συνέπειές του θα φανούν τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν οι υπεύθυνοι στη διάθεσή τους αυτή τη στιγμή, όμως, προβλέπεται πως ένα μεγάλο ποσοστό των πρακτορείων επίγειου στοιχήματος που διατηρεί θα αναγκαστεί να κλείσει.

Άλλωστε, σύμφωνα με τα στοιχεία, η William Hill υπολογίζει ότι το 70% των συνολικών της εσόδων από τα μηχανήματα οφείλεται σε στοιχήματα άνω των 2 λιρών. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, υπολογίζεται ότι τα έσοδα των μηχανημάτων αυτών θα μειωθούν κατά 35-45%, με αποτέλεσμα ένα ποσοστό της τάξης του 38% των πρακτορείων της William Hill να καταστεί ζημιογόνο. Και, φυσικά, πολλά από αυτά θα αναγκαστούν να κλείσουν.

Σε μια τέτοια περίπτωση, υπολογίζουν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας, τα ετήσια έσοδά της θα μειωθούν κατά 70-100 εκατομμύρια λίρες. Και κάτι τέτοιο, φυσικά, δε θα επηρεάσει μόνο την επιχείρηση, αλλά και τους φόρους που πληρώνει προς το αγγλικό Δημόσιο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.