Συνεχίζεται η ανάπτυξη στην αγορά online στοιχήματος της Ισπανίας

Για μια ακόμη χρονιά, η αγορά στοιχήματος της Ισπανίας παρουσίασε ανάπτυξη, όχι μόνο στον online τομέα, αλλά και στον επίγειο. Η αγορά στοιχήματος της χώρας είναι ανοιχτή και πλήρως ρυθμιζόμενη και, όπως φαίνεται, παρουσιάζει σταθερή ανάπτυξη χρόνο με το χρόνο.

Και το 2017, λοιπόν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, το online στοίχημα παρουσίασε σημαντική αύξηση εσόδων. Όπως ανακοινώθηκε, τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών ξεπέρασαν τα 560 εκατομμύρια ευρώ, με το 55% του ποσού να οφείλεται στο online στοίχημα.

 

Οι επιδόσεις του online στοιχήματος στην ισπανική αγορά

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, το online στοίχημα ευθύνεται για περισσότερα από τα μισά έσοδα της online αγοράς τυχερών παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, το online στοίχημα ευθύνεται για το 55% των 560 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε η αγορά μέσα στο 2017. Από αυτό το ποσοστό, το 21,9% προέρχεται από το pre-game στοίχημα καθορισμένων αποδόσεων, ενώ το 31,9% από τo live στοίχημα.

Τα υπόλοιπα έσοδα οφείλονται στον στοιχηματισμό σε ένα άθλημα που έκανε την έκπληξη μέσα στο 2017: τις ιπποδρομίες. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα, ο στοιχηματισμός στις ιπποδρομίες ευθύνεται για το 1,04% των συνολικών εσόδων της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών. Αυτό σημαίνει ότι το μέχρι πρότινος όχι ιδιαίτερα δημοφιλές στοίχημα στις ιπποδρομίες εξασφάλισε έσοδα 90 εκατομμυρίων ευρώ και σημείωσε αύξηση 200%, σε σχέση με το 2016!

 

Παράλληλη ανάπτυξη στον online και στον επίγειο τομέα

Αν και τα πρόσφατα αποτελέσματα δεν αναφέρουν λεπτομέρειες για τα οικονομικά αποτελέσματα του επίγειου στοιχήματος, οι υπεύθυνοι σχολίασαν ότι οι δύο πτυχές της αγοράς κινούνται ανοδικά σε παράλληλες πορείες. Βέβαια, το επίγειο στοίχημα δεν είναι σε καμία περίπτωση εξίσου δημοφιλές με το online στην Ισπανία, αλλά όπως φαίνεται εξακολουθεί να παρουσιάζει σημάδια ανάπτυξης, χρόνο με το χρόνο.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα που είχε ανακοινώσει η DGOJ για το πρώτο τρίμηνο αλλά και για το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη