Μειωμένα έσοδα για το 2020 ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για μια χρονιά που χαρακτήρισε “περίεργη” και, όπως φαίνεται, τα έσοδά της σημείωσαν μείωση στο σύνολο του έτους, παρά το γεγονός ότι το τέταρτο τρίμηνο ήταν εξαιρετικό. Βασικές αιτίες για τη μείωση των εσόδων της William Hill μέσα στο 2020 ήταν η υπολειτουργία των πρακτορείων επίγειου στοιχήματος (εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία) και η προσωρινή διακοπή των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της άνοιξης.

Ο CEO της William Hill, πάντως, δήλωσε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της εταιρείας, εν μέσω της πανδημίας, τονίζοντας ότι οι πρωτόγνωρες αυτές καταστάσεις επιβεβαίωσαν την προσαρμοστικότητα και τις ικανότητες της William Hill, η οποία κατάφερε να κρατήσει πελάτες και υπαλλήλους ασφαλείς, αλλά και να ενισχύσει την ανταγωνιστικότητά της.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της William Hill

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η William Hill εξασφάλισε έσοδα ύψους 1,49 δις ευρώ μέσα στο 2020. Τα έσοδα αυτά είναι μειωμένα κατά 16%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2019.

Σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μείωση έπαιξαν τα έσοδα του επίγειου δικτύου στοιχήματος που διατηρεί η William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα έσοδα των στοιχηματικών πρακτορείων της μειώθηκαν κατά 30% μέσα στο 2020, εξαιτίας των διαστημάτων που αναγκάστηκαν να κλείσουν. Όσο παρέμεναν ανοιχτά, πάντως, τόνισε η William Hill, οι επιδόσεις τους ήταν ικανοποιητικές. Συνολικά, το επίγειο δίκτυο της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο σημείωσε ζημίες ύψους 34 εκατομμυρίων ευρώ.

Αντίθετα, τα έσοδα της William Hill από τον online τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν επηρεάστηκαν αρνητικά από την πανδημία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μάλιστα, σημείωσαν αύξηση της τάξης του 12%, σε σχέση με το 2019. Αύξηση, τέλος, σημειώθηκε και στα έσοδα της William Hill στις ΗΠΑ. Οι επιχειρήσεις της εκεί (οι οποίες αυξήθηκαν σημαντικά σε αριθμό μέσα στο 2020) της απέφεραν έσοδα αυξημένα κατά 32%, κυρίως χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις του online τομέα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.