Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών στο Delaware

Η αγορά online τυχερών παιχνιδιών του Delaware των ΗΠΑ είδε τα έσοδά της να μειώνονται αρκετά κατά τη διάρκεια του Μαΐου, παρά το γεγονός ότι κατάφερε σχεδόν να διπλασιάσει τον τζίρο της. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα έσοδα της αγοράς ήταν μειωμένα, σε σχέση με το Μάιο του 2020, ενώ ο τζίρος ακολούθησε ακριβώς αντίστροφη πορεία.

Ωστόσο, αν συγκρίνουμε τις επιδόσεις του Μαΐου του 2021 με αυτές του αμέσως προηγούμενου μήνα, σημειώνεται αύξηση, τόσο στα έσοδα όσο και στον τζίρο.

 

Οι επιδόσεις του Delaware κατά τον Μάιο

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware άγγιξαν τα 910.282 δολάρια μέσα στον Μάιο. Σε σύγκριση με τον Μάιο του 2020, τα έσοδα αυτά είναι μειωμένα κατά 17,3%. Αντίθετα, αν τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα του Απριλίου του 2021, τότε είναι αυξημένα κατά 4,2%. Ο τζίρος από την άλλη, σχεδόν διπλασιάστηκε, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, αφού άγγιξε τα 26,7 εκατομμύρια δολάρια. Η αύξηση αγγίζει το 125,6%, ενώ η αύξηση σε σχέση με τον Απρίλιο το 23,6%.

Όσο για τις συνολικές επιδόσεις της αγοράς μέσα στο 2021, αυτές είναι άκρως θετικές. Κατά τους πρώτους πέντε μήνες της χρονιάς, τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών έφτασαν τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 121 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.