Σοφότερη στο ICE η κυπριακή ρυθμιστική Αρχή στοιχήματος

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος της Κύπρου, επισκέφτηκε πριν μερικές εβδομάδες ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια τεχνολογίας στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο και επέστρεψε με περισσότερες γνώσεις, αλλά και την προοπτική υποδοχής επενδύσεων στην αγορά online στοιχήματος που χτίζει.

Αναλυτικότερα, αντιπροσωπεία της ρυθμιστικής Αρχής επισκέφτηκε την έκθεση ICE που διεξήχθη στο Λονδίνο στις 5-8 Φεβρουαρίου και εκεί πραγματοποίησε χρήσιμες επαφές με φορείς της αγοράς. Παράλληλα, η κυπριακή αγορά εκπροσωπήθηκε στην έκθεση και από αρκετές εταιρείες του στοιχήματος με έδρα τη γειτονική χώρα.

 

Οι επαφές της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων στο ICE

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν η πρόεδρος της Αρχής, Ιωάννα Φιάκκου. Η αντιπροσωπεία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων πραγματοποίησε αρχικά επαφές με μια σειρά εκπροσώπους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του online στοιχήματος και των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, καθώς και για τις βλέψεις τους για την κυπριακή αγορά. Πολλές από τις εταιρείες, μάλιστα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο, επενδύοντας στην αγορά στοιχήματος.

Παράλληλα, η αντιπροσωπεία της ρυθμιστικής Αρχής πραγματοποίησε και πιο… τεχνικές συναντήσεις. Χαρακτηριστικές είναι οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν με εκπροσώπους κέντρων πιστοποίησης στοιχημάτων. Με την ίδια λογική, οι υπεύθυνοι παρακολούθησαν και σεμινάρια και διαλέξεις που αφορούν σε κρίσιμους τομείς ασφαλείας των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, όπως το blockchain, το διεθνές εποπτικό πλαίσιο, τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων, καθώς και τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών στο στοίχημα. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.