Υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος και ο κυβερνήτης του Connecticut

Λίγες ημέρες μετά την αλλαγή πλεύσης που πραγματοποίησε ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Andrew Cuomo, όσον αφορά στη νομιμοποίηση του online στοιχήματος, ο κυβερνήτης του Connecticut, Ned Lamont, ακολούθησε το παράδειγμα του, προτείνοντας στους αρμόδιους να εξετάσουν το ενδεχόμενο της νομιμοποίησης του στοιχήματος και στην Πολιτεία τους.

Θυμίζουμε ότι ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης ήταν μέχρι πρότινος αντίθετος στη νομιμοποίηση του online στοιχήματος στην Πολιτεία, παρά το γεγονός ότι το επίγειο στοίχημα είναι ήδη νόμιμο. Ωστόσο, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πολιτεία, εξαιτίας της πανδημίας, τον ανάγκασε να αλλάξει οπτική, καθώς αναζητά νέους τρόπους για την εξασφάλιση εσόδων.

 

Τα οφέλη της νομιμοποίησης του στοιχήματος

Ο κυβερνήτης του Connecticut μίλησε πριν μερικές ημέρες στους αρμόδιους της Πολιτείας και αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στις συνέπειες της πανδημίας και στα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι, αλλά και οι γειτονικές Πολιτείες. Αναφέρθηκε στην ανάγκη στενής συνεργασίας με τις γειτονικές Πολιτείες, όπως το Rhode Island, το New Jersey και οι υπόλοιπες, ενώ παράλληλα κάλεσε τους αρμόδιους να αντιγράψουν το παράδειγμά τους, όσον αφορά στη νομιμοποίηση του στοιχήματος.

Ο κυβερνήτης ανέφερε δύο βασικούς λόγους, για τους οποίους θεωρεί απαραίτητη τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στο Connecticut. Ο πρώτος είναι η αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία. Μια ρυθμιζόμενη αγορά στοιχήματος, τόνισε, θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην Πολιτεία, μέσω της φορολογίας των στοιχηματικών εταιρειών. Παράλληλα, ανέφερε ότι η απουσία μιας ρυθμιζόμενης αγοράς στοιχήματος θα έχει αρνητικές οικονομικές συνέπειες για την Πολιτεία, είτε επειδή οι κάτοικοι θα επισκέπτονται γειτονικές Πολιτείες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε τυχερά παιχνίδια, είτε επειδή θα αναπτυχθεί αναπόφευκτα μια παράνομη αγορά στοιχήματος εντός των ορίων της Πολιτείας.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.