Σημαντικές ανακατατάξεις στην ελληνική αγορά online στοιχήματος

To τοπίο στην ελληνική αγορά online στοιχήματος αλλάζει σημαντικά αυτές τις ημέρες, καθώς έχουν υπάρξει κάποιες σημαντικές αποχωρήσεις, καθώς και φήμες για ανανεωμένο ενδιαφέρον κάποιων μεγάλων στοιχηματικών εταιρειών να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

 

Η πρώτη αποχώρηση ήρθε από την πλευρά της Expekt, η οποία ενημέρωσε τα μέλη της από την Ελλάδα πως η ελληνική ιστοσελίδα της κλείνει, μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο παρουσίας. Η δεύτερη αποχώρηση ήταν αυτή της Paddy Power, η οποία ενημερώθηκε από τις ελληνικές αρχές στα τέλη Μαΐου πως η άδειά της για την ελληνική αγορά ανακλήθηκε.

 

Παράλληλα με τα άσχημα αυτά νέα, όμως, οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος έχουν ακούσει και κάποια καλά. Αναλυτικότερα, κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχημάτων που δε δραστηριοποιούνται αυτή την εποχή στην Ελλάδα, όπως οι William Hill, Unibet, BetVictor και Bwin εξετάζουν το ενδεχόμενο να ανοίξουν τις πύλες τους στους Έλληνες παίχτες. Οι εταιρείες αυτές, πάντως, τηρούν στάση αναμονής, κυρίως λόγω της αύξησης της φορολογίας επί του τζίρου στο 35%, αλλά και τις εξελίξεις με το νέο πρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Π., που θα αντικαταστήσει τον Αντώνη Στεργιώτη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Expekt και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Expekt ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.