Καναδάς: Ενθουσιασμένες οι στοιχηματικές εταιρείες με τη νομιμοποίηση του μονού στοίχηματος

Πριν μερικές ημέρες, το νομοσχέδιο C-218, το οποίο νομιμοποιεί την τοποθέτηση μονών στοιχημάτων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Καναδά, υπερψηφίστηκε και έγινε νόμος, βάζοντας τέλος σε έναν περιορισμό που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί παράλογος και άδικος. Όπως είναι φυσικό, οι πρώτες που γιόρτασαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν οι εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον Καναδά, καθώς πλέον θα μπορούν να προσφέρουν και μονά στοιχήματα και όχι μόνο παρολί.

Η εξέλιξη αυτή, άλλωστε, θα φέρει και σημαντική ανάπτυξη στην αγορά στοιχήματος του Καναδά. Και για αυτό το λόγο, δεν υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το νέο νόμο μόνο οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος του Καναδά, αλλά και οι παίχτες, καθώς και εταιρείες από τις γειτονικές ΗΠΑ που επιθυμούν να επεκταθούν στη χώρα.

 

Ενθουσιασμός για την ανάπτυξη της καναδικής αγοράς στοιχήματος

Η πρώτη καναδική στοιχηματική εταιρεία που γιόρτασε το νέο νόμο και την κατάργηση της απαγόρευσης του μονού στοιχήματος ήταν η theScore, η οποία ανάρτησε δύο τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες στο Τορόντο. Οι πινακίδες αυτές γιορτάζουν την κατάργηση της παράλογης απαγόρευσης, ενώ παράλληλα ενημερώνουν και τους παίχτες για τις νέες δυνατότητες που θα έχουν σύντομα στον τομέα του στοιχήματος. Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο της theScore, Aubrey Levy, μάλιστα, το νέο νομοσχέδιο αποτελεί σταθμό στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Καναδά. Θετική απέναντι στο νέο νόμο ήταν και η ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports Luckbox, η οποία συνεχάρη τους νομοθέτες για την απόφαση που πήραν.

Πλέον, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις τυπικές αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη νομοθεσία του Καναδά, προκειμένου να τεθεί και επίσημα σε ισχύ ο νέος νόμος και να ξεκινήσουν να διατίθενται νόμιμα τα μονά στοιχήματα σε όλα τα αθλήματα, στον επίγειο και στον online τομέα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.