Υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος το 72% των κατοίκων της Massachusetts

Οι αρμόδιοι στην Πολιτεία της Massachusetts εξετάζουν το ενδεχόμενο να νομιμοποιήσουν το στοίχημα και έχουν ήδη ξεκινήσει να συζητούν τις παραμέτρους λειτουργίας της αγοράς. Με αφορμή τις συζητήσεις αυτές, οι εταιρείες Encore Boston Harbor και Plainridge Park Casino διεξήγαγαν μία δημοσκόπηση, από την οποία προκύπτει ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Πολιτείας τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο ποσοστό των κατοίκων της Πολιτείας δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος, ειδικά αν κομμάτι των εσόδων της αγοράς χρησιμοποιηθούν για κοινωφελείς σκοπούς, όπως η ενίσχυση του συστήματος εκπαίδευσης.

 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 500 κατοίκων της Massachusetts και το 61% τάχθηκε υπέρ της νομιμοποίησης του στοιχήματος. Το ποσοστό αυτό, μάλιστα, αυξάνεται στο 72%, στην περίπτωση που κομμάτι των εσόδων της αγοράς χρησιμοποιηθεί για κοινωφελείς σκοπούς.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα κληθούν να πάρουν οι αρμόδιοι για το θέμα της νομιμοποίησης του στοιχήματος. Οι υπέρμαχοι της νομιμοποίησης έχουν καταθέσει στο παρελθόν και σκοπεύουν να καταθέσουν ξανά νομοσχέδια για τη δημιουργία μιας ρυθμισμένης και νόμιμης αγοράς στοιχήματος, αλλά προς το παρόν οι αρμόδιοι δεν έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν κάποιο από αυτά.

Στην περίπτωση, πάντως, που αποφασιστεί να αποφασίσουν οι κάτοικοι (μέσω δημοψηφίσματος, ανάλογου αυτών που έχουν διεξαχθεί σε άλλες Πολιτείες), φαίνεται πως το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο και πως η Πολιτεία θα αποκτήσει τη δική της αγορά στοιχήματος. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει άμεσα, ώστε τα δημόσια ταμεία να μη χάνουν έσοδα από όσους ταξιδεύουν σε γειτονικές Πολιτείες (που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα), προκειμένου να στοιχηματίσουν νόμιμα. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.