Υπέρ των αυστηρών νόμων στο online στοίχημα η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

Mε αφορμή τις επερχόμενες εξελίξεις στην αγορά στοιχήματος της Ιρλανδίας, η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power BetFair τόνισε ότι είναι υπέρ των αυστηρών νόμων στο online στοίχημα, προκειμένου να διατηρηθεί η ακεραιότητα της αγοράς. Οι δηλώσεις των υπευθύνων της στοιχηματικής εταιρίας αναμένεται σύντομα να επιβεβαιωθούν και στην πράξη, αφού συνεργάζεται με άλλες κορυφαίες αγγλικές εταιρίες, προκειμένου να προτείνει μια σειρά μέτρων που θα ενισχύσουν την αξιοπιστία της βιομηχανίας.

Η Paddy Power BetFair, άλλωστε, αποτελεί μία από τις εταιρίες στοιχήματος που στηρίζουν έντονα τα σχέδια των αρμοδίων για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικά ρυθμιζόμενης αγοράς στοιχήματος στην Ιρλανδία. Αν και το στοίχημα είναι νόμιμο στη χώρα, άλλωστε, οι ελλείψεις στον νομοθετικό τομέα (μεταξύ των οποίων και η λειτουργία μιας αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής) προκαλούν προβλήματα, όχι μόνο στους παίχτες, αλλά και στις εταιρίες στοιχήματος που είναι αναγκασμένες να… αυτορυθμίζονται!

 

Απαραίτητη η νομική ρύθμιση της αγοράς

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της Paddy Power BetFair, η νομοθεσία είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία κάθε αγοράς. Οι υπεύθυνοι υποστηρίζουν ότι οι χώρες που απαγορεύουν το στοίχημα θα πρέπει να αναθεωρήσουν, αλλά και ότι αυτές που έχουν απελευθερώσει την αγορά, θα πρέπει να φροντίσουν για την πλήρη ρύθμισή της, μέσω αυστηρών κανόνων.

Ο CEO της εταιρίας, μάλιστα, Peter Jackson, δήλωσε σχετικά: “Οι νομικές αλλαγές στη βιομηχανία του στοιχήματος είναι χρήσιμες. Πρόκειται για μια παγκόσμια αγορά 450 εκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων το 11% προέρχεται από το online στοίχημα. Σύντομα, οι μισές υπηρεσίες που θα προσφέρουμε θα είναι πιθανότατα online, μα για να γίνει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη νομοθεσία σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.