Διαδικαστική υπόθεση η νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων στον Καναδά

Οι Καναδοί βουλευτές έχουν υπερψηφίσει το νόμο για τη νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων στην πρώτη ανάγνωση του σχετικού νομοσχεδίου στο Κοινοβούλιο και οι αναλυτές της αγοράς θεωρούν ότι η μεγάλη αλλαγή που αναμένουν παίχτες και νόμιμες εταιρείες στοιχήματος είναι πλέον μια διαδικαστική υπόθεση. Η πρώτη ανάγνωση στο Κοινοβούλιο έδειξε ότι οι βουλευτές τάσσονται υπέρ της νομιμοποίησης των μονών στοιχημάτων και πως πολύ σύντομα οι παίχτες θα πάψουν να είναι υποχρεωμένοι να τοποθετούν αποκλειστικά παρολί στοιχήματα στα αθλήματα.

Το ίδιο νομοσχέδιο, μάλιστα, προβλέπει και τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στα eSports, κάτι που προς στιγμή δεν είναι διαθέσιμο στον Καναδά. Πολύ σύντομα, λοιπόν, η αγορά στοιχήματος του Καναδά θα μεταμορφωθεί, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ελκυστική για παίχτες και εταιρείες στοιχήματος.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις για τις αλλαγές στον Καναδά

Όταν οι βουλευτές του Καναδά κλήθηκαν να ψηφίσουν το σχετικό νομοσχέδιο πριν μερικές εβδομάδες, η αποδοχή ήταν τεράστια. Άλλωστε, η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε με 303 ψήφους υπέρ και 15 κατά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα εμπόδιο στην επερχόμενη δεύτερη ψηφοφορία. Μόλις ολοκληρωθεί και η δεύτερη ψηφοφορία, το νομοσχέδιο θα πάρει το δρόμο του για να γίνει νόμος και να μεταμορφώσει την αγορά του Καναδά.

Η πρώτη αλλαγή που θα φέρει θα είναι η νομιμοποίηση των μονών στοιχημάτων. Σήμερα, στον Καναδά επιτρέπεται μόνο η τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων και τα μονά στοιχήματα είναι παράνομα στη συντριπτική πλειοψηφία των επαρχιών της χώρας. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι η νομιμοποίηση του στοιχηματισμού στα eSports, γεγονός που θα παρέχει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους Καναδούς παίχτες.

Όπως είναι φυσικό, και οι δύο παραπάνω εξελίξεις έχουν ενθουσιάσει τους Καναδούς παίχτες, αλλά και τις εταιρείες στοιχήματος. Ειδικά η απαγόρευση των μονών στοιχημάτων έχει περιορίσει σημαντικά την ανάπτυξη της αγοράς του Καναδά και η απουσία της θα αυξήσει το ενδιαφέρον εταιρειών στοιχήματος του εξωτερικού να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, πως οι αναλυτές της αγοράς προβλέπουν τεράστια ανάπτυξη στον Καναδά, αρχής γενομένης από το 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.