Επιστροφή χρημάτων στο Super Bowl από τη William Hill

Η πλειοψηφία των Αμερικανών και των οπαδών του αμερικανικού ποδοσφαίρου περιμένουν με ανυπομονησία τον τελικό του Super Bowl ανάμεσα σε Falcons και Patriots, στις 5 Φεβρουαρίου του 2017. O αγώνας, όπως είναι φυσικό, αποτελεί πρόσφορο έδαφος για δεκάδες στοιχήματα, αλλά και για ακόμη περισσότερες προσφορές που ανακοινώνουν ήδη οι εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ήδη η εταιρία στοιχήματος William Hill, για παράδειγμα, ανακοίνωσε τη δική της προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο Super Bowl. Η εν λόγω προσφορά υπόσχεται στοιχήματα χωρίς ρίσκο, καθώς η William Hill δεσμεύεται να επιστρέψει τα χαμένα χρήματα όσων στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία του Super Bowl.

 

To ποσό της επιστροφής μπορεί να αγγίξει έως και τα 50 ευρώ και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει ένα, κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν ποιος από τους παίχτες των δύο ομάδων θα πετύχει το πρώτο touchdown της αναμέτρησης. Εφόσον, λοιπόν, ο παίχτης της επιλογής τους δεν πετύχει το πρώτο, αλλά το δεύτερο touchdown, θα εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 50 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται οι παίχτες την επιστροφή, όμως, θα πρέπει να σημειωθούν, όπως είναι λογικό, τουλάχιστον δύο touchdown στον αγώνα. Επιπλέον τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να ρισκάρουν πραγματικά χρήματα (και όχι bonus ή δωρεάν στοιχήματα) και να μην έχουν κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα κερδίσουν οι παίχτες, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα και σε οποιονδήποτε αγώνα και θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill ανακοινώνει συχνά προσφορές και σε άλλα αθλήματα και διοργανώσεις, για παράδειγμα η επιστροφή χρημάτων που είχε ανακοινώσει για τους αγώνες του PDC World Championship.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία