Στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet: Ενισχυμένη αξία στο Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη

Μέσα στο πλούσιο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αγώνες της γερμανικής Bundesliga και ακόμη περισσότερο ο αγώνας ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδη που διεξάγεται στις 19:30. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία, χάρη στο γεγονός ότι αποτελεί τον αντικείμενο της σημερινής προσφοράς της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας υπόσχονται να ανταμείψουν όσους στοιχηματίσουν και κερδίσουν, όχι μόνο με τα κέρδη που θα δικαιούνται, αλλά και με ένα στοίχημα δίχως ρίσκο!

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το σημερινό Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη, αλλά και για επιλεγμένα στοιχήματα. Με άλλα λόγια, την ανταμοιβή της προσφοράς θα δικαιούνται μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν σε αυτή και έπειτα να τοποθετήσουν τα καταλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, έχουν διορία έως τις 21:30, προκειμένου να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη, σε απόδοση 1.70 και άνω. Το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά που καλύπτει στον αγώνα η Mybet. Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν την ανταμοιβή είναι να προβλέψουν σωστά και το στοίχημά τους να διευθετηθεί ως κερδισμένο.

 

Η ανταμοιβή της Mybet

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη και κερδίσουν θα λάβουν αυτόματα την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ίσης αξίας με του ποσού που στοιχημάτισαν στον αγώνα (έως ένα συγκεκριμένο ποσό). Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει στους παίχτες κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες ανακοινώνει συνεχώς προσφορές για το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, χτες για παράδειγμα ανακοίνωσε διπλή προσφορά για την Bundesliga και την Bundesliga 2 εφόσον λοιπόν υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι προσφορές της Mybet!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία