Δύο προσφορές της Sportingbet για το Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ

Η Στουτγκάρδη υποδέχεται απόψε τη Ντόρτμουντ, στο πλαίσιο της Bundesliga, δίνοντας τη μάχη για τη "σωτηρία" της στην κατηγορία. Ο αγώνας αναμένεται να παρουσιάσει και ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ δε λείπουν και οι προσφορές που θα αυξήσουν την αξία ορισμένων στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν σε αυτόν.

 

Δύο τέτοιες προσφορές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Sportingbet. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως όχι μόνο θα αυξήσουν τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά στον αγώνα, αλλά και θα μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού όσων στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά της Sportingbet υπόσχεται ένα μπόνους 5%. Τα επιπλέον χρήματα θα προστεθούν στα κέρδη όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Οι παίχτες, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα στις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν το bonus. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται απόψε, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων από στοιχήματα σε συγκεκριμένες αγορές. Με τον τρόπο αυτό, το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται για όσους παίχτες επιλέξουν τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, σκόρερ, scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ) και ειδικά στοιχήματα. Εφόσον κάποιος παίχτης στοιχηματίσει σε μια από αυτές πριν την έναρξη του αγώνα και χάσει, μπορεί να λάβει επιστροφή έως και 100 ευρώ. Για να πραγματοποιήσει, όμως, η Sportingbet την επιστροφή, θα πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον πέντε γκολ στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ.

 

Τα χρήματα που θα λάβουν οι παίχτες, τέλος, είτε κερδίσουν το στοιχηματικό μπόνους  είτε την επιστροφή, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνο αφότου οι παίχτες τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Τα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Ντόρτμουντ, θα αποκτήσουν αυξημένη αξία, χάρη στις δύο προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα, είτε οι παίχτες διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη είτε εκμεταλλευτούν το μειωμένο ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία