Μειωμένο ρίσκο στα προκριματικά του EURO από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια προσφορά που επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στους προκριματικούς αγώνες του EURO. Η συγκεκριμένη προσφορά επικεντρώνεται στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Πολωνία και Αυστρία και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, αν σκοράρουν το πρώτο γκολ του Πολωνία-Αυστρία είτε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είτε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Πολωνία και Αυστρία. Το στοίχημα θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την εταιρία στοιχήματος Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάποιος παίχτης τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσει, υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρει η προσφορά, θα δικαιούται μια αποζημίωση για τα χαμένα του χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματα εκείνα που θα καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, εφόσον χάσουν υπό προϋποθέσεις. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τέλος, από τη στιγμή που η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις προσφορών της Goalbet, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο επιλεγμένος αγώνας της Goalbet για την προσφορά της 0% γκανιότας είναι ανάμεσα σε Ουγγαρία και Σλοβακία αγώνας που διεξάγεται και αυτός στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2020.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία