Προσφορά** στο live του Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Ο μόνος σημερινός αγώνας του Europa League που παρουσιάζει ελληνικό ενδιαφέρον είναι η αναμέτρηση της Αούστρια Βιέννης με την ΑΕΚ. Παράλληλα, ο αγώνας παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας και τις προσφορές** που έχουν ανακοινώσει για αυτόν οι στοιχηματικές εταιρίες. Μια τέτοια προσφορά** προέρχεται και από την στοιχηματική εταιρεία Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει τα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στον αγώνα τα μέλη της.

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Αούστρια Βιέννης και ΑΕΚ και υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης των χρημάτων που θα ρισκάρουν.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρείας στοιχήματος Novibet συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Αούστρια Βιέννης και ΑΕΚ, στην πλατφόρμα του live. Τα εν λόγω στοιχήματα θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία ποια στοιχηματική αγορά θα επιλέξουν οι παίχτες, αλλά ούτε και το αν θα προβλέψουν σωστά ή λάθος. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Ποια είναι η ανταμοιβή της προσφοράς**;

Η ανταμοιβή είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, με αξία που θα διαφέρει ανάλογα με την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στο live οι παίχτες. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 10-24,99 ευρώ θα κερδίσει ένα στοίχημα μικρότερης αξίας, αν στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ θα κερδίσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και, αν στοιχηματίσει 50 ευρώ και πάνω, θα κερδίσει ένα στοίχημα μεγαλύτερης αξίας.

Καθένα από τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Novibet.

Η Novibet για σήμερα έχει ενισχύσει και τις αποδόσεις της στον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Κολωνία.** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία