Επιστροφή χρημάτων σε δύο αγώνες από τη Meridianbet

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η εταιρία στοιχήματος Meridianbet στρέφει το βλέμμα της στις δύο άκρες της Ευρώπης: στην Αγγλία, όπου διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες της Premier League, και στην Ισπανία, όπου διεξάγονται αυτοί της Primera Division. Και στις δύο διοργανώσεις, μάλιστα, οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες. Ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος διεξάγεται στις 27 Φεβρουαρίου, και ο δεύτερος αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος διεξάγεται στις 28 Φεβρουαρίου.

 

Και οι δύο αγώνες, μάλιστα, συμμετέχουν στη νέα προσφορά της Meridianbet, η οποία υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία των παραπάνω αγώνων.

 

Αναλυτικότερα, για να δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του over/under και στο σημείο που προβλέπει πως θα σημειωθούν 4+ γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, προκειμένου να προχωρήσει σε επιστροφή η Meridianbet είναι να λήξει ο αγώνας 0-0.

 

Αντίστοιχα, για να δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο σημείο που η Meridianbet ονομάζει GG&3+. Το εν λόγω σημείο προβλέπει πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως θα σημειωθούν περισσότερα από τρία γκολ στον αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, η επιστροφή των χαμένων χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος στο 0-0.

 

Χάρη στις δύο προσφορές της Meridianbet οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης και στο Λίβερπουλ Μάντσεστερ.

 

Όπως και σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων επέλεξε δύο ευρωπαϊκά ντέρμπι για να ανακοινώσει την προσφορά της ώστε να επιστρέψει χρήματα στα μέλη της έτσι και πριν λίγες ημέρες έκανε με τα ντέρμπι Γιουβέντους-Νάπολι και Άρσεναλ-Λέστερ.

 

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 25 αθλήματα αλλά και σε άλλες διοργανώσεις εκτός από αθλητικές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία