Ανταμείβει τα σημερινά live στοιχήματα η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Τα μέλη της Mybet έχουν χιλιάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού καθημερινά και πολλές από αυτές αφορούν στα live στοιχήματα, τις προβλέψεις εκείνες που τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Τέτοιου είδους στοιχήματα μπορούν σήμερα να ανταμείψουν τους παίχτες που θα τα τοποθετήσουν, όχι μόνο με τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρουν, αλλά και με τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η εταιρεία στοιχημάτων Mybet.

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα live στοιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία επιπλέον ανταμοιβή: ένα στοίχημα που θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν μία ακόμη πρόβλεψη και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όλα τα μέλη της Mybet, στα οποία συγκαταλέγονται και οι Έλληνες μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, μπορούν να σήμερα να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της προσφοράς της. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 30 ευρώ, κατά τη διάρκεια της ημέρας, έως τις 00:59 απόψε. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε άθλημα, σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε live και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1,70 και άνω.

Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν τα στοιχήματα αυτά χάσουν ή κερδίσουν. Όπως και να διευθετηθούν, θα αποφέρουν την ανταμοιβή που δικαιούνται οι παίχτες.

 

Η ανταμοιβή των παιχτών

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα θα ανταμειφθούν με μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, η οποία θα συνοδεύεται από μηδενικό ρίσκο. Οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 1/3 της αξίας των live στοιχημάτων που τοποθέτησαν, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Και αυτό το στοίχημα θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το ρίσκο.

Δεν είναι η πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα όπου η Mybet ανταμείβει τα live στοιχήματα που παίζουν τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία