Στοιχηματική εταιρία Novibet: Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Ελλάδα-Σερβία

Ελλάδα και Σερβία θα αγωνιστούν σήμερα σε έναν από τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ και οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Novibet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εκείνοι που θα επιλέξουν την οδό του live στοιχήματος, μάλιστα, θα αποκτήσουν το δικαίωμα συμμετοχής σε μια νέα προφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα live στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα της Ελλάδας με τη Σερβία και μπορεί να ανταμείψει τους παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Και, χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν εκ νέου προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά**

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που θέλουν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές της προσφοράς**, θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά** και έπειτα να περιμένουν το τζάμπολ του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο, θα πρέπει να συντονιστούν με το live στοίχημα της Novibet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε σημείο, αλλά και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα. Ωστόσο, θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις, που αφορούν στην αξία των στοιχημάτων και στις ελάχιστες αποδόσεις τους.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τους όρους της προσφοράς**, τέλος, θα εισπράξουν την ανταμοιβή τους, είτε έχουν προβλέψει σωστά είτε λάθος. Η ανταμοιβή τους θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα εξαρτάται από την αξία των στοιχημάτων που τοποθέτησαν. Η Novibet, άλλωστε, μοιράζει τρία στοιχήματα διαφορετικής αξίας στους νικητές της προσφοράς**.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας έχει ανακοινώσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Σερβία με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία