Πριμ για τη Χρυσή Μπάλα του Μουντιάλ μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Μόλις το Μουντιάλ ξεκινήσει, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet θα έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες τρόπους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Θα μπορούν, άλλωστε, να στοιχηματίζουν σε κάθε αγώνα (που συνοδεύεται από δεκάδες αγορές και εκατοντάδες σημεία), να τοποθετούν μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στην πρόκριση κάθε ομάδας, αλλά και στο νικητή του Μουντιάλ, ενώ παράλληλα θα μπορούν να στοιχηματίζουν και στις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών κάθε ομάδας.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσονται και τα μακροχρόνια στοιχήματα για το νικητή της Χρυσής Μπάλας, τον κορυφαίο παίχτη του Μουντιάλ. Τα μέλη της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά και μπορούν να το κάνουν, μάλιστα, με μειωμένο ρίσκο, καθώς αν προβλέψουν λάθος, θα μπορούν να αποζημιωθούν με ένα πριμ.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα στη Χρυσή Μπάλα

Ουσιαστικά, αυτό που υπόσχεται η Goalbet είναι να αποζημιώσει τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο νικητή της Χρυσής Μπάλας και χάσουν. Σε αυτή την περίπτωση, θα εισπράξουν ένα πριμ, το οποίο θα είναι ανάλογο των γκολ που θα πετύχει ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Κάθε γκολ που θα πετυχαίνει ο ποδοσφαιριστής θα αποφέρει ένα πριμ συγκεκριμένης αξίας στον παίχτη που τον εμπιστεύτηκε και, στο τέλος, αν ο ποδοσφαιριστής δεν κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, ο παίχτης θα εισπράξει το σύνολο των πριμ που δικαιούται.

Η προσφορά, βέβαια, θα ενεργοποιηθεί μόνον εφόσον το στοίχημα στη Χρυσή Μπάλα χάσει και θα αφορά σε όλα τα γκολ που θα πετύχει ο επιλεγμένος ποδοσφαιριστής στο Μουντιάλ (εκτός αυτών στη διαδικασία των πέναλτι), από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί το στοίχημα, έως τη λήξη της διοργάνωσης.

Τέλος, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet στη Χρυσή Μπάλα θα πρέπει να είναι συγκεκριμένης αξίας και να καλύπτουν και κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις, ενώ δεν επιτρέπεται το πρόωρο κλείσιμό τους, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία