Μειωμένο ρίσκο στα προκριματικά του Europa League προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει αρκετές επιλογές, με διοργανώσεις για εθνικές ομάδες και συλλόγους, που κρύβουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, άλλες με λιγότερο ρίσκο και άλλες με περισσότερο ανάλογα φυσικά με τις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Στην περίπτωση των προκριματικών του Europa League, όμως, κάποια στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά.

Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει αποτελεσματικά το ρίσκο, αφού θα αποζημιώσει τα κατάλληλα παρολί που θα περιλαμβάνουν αγώνες του Europa League και θα χάσουν εξαιτίας μιας λευκής ισοπαλίας.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, τα μέλη της θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Europa League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο να περιλαμβάνει τρεις αγώνες του Europa League. Το παρολί αυτό μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθεί σήμερα και να αφορά αποκλειστικά σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να επικοινωνήσουν με την εταιρία στοιχημάτων Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, αν το στοίχημά τους χάσει και ένας από τους αγώνες που περιέχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν υπό τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ – αυτό σημαίνει ότι, ενώ τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους (σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Goalbet), προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τέλος για σήμερα αξίζει να σημειώσουμε πως η Goalbet για σήμερα επέλεξε τον αγώνα Κυπέλλου Βραζιλίας Κρουζέιρο-Ατλέτικο Μινέιρο για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία