Δύο ποδοσφαιρικές προσφορές στην Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet δίνει απόψε στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν σε δύο διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες – έναν ελληνικό και έναν γερμανικό. Κάθε παίχτης, άλλωστε, που θα επιλέξει έναν εκ των δύο αγώνων που συμμετέχουν στις αποψινές προσφορές της θα έχει την ευκαιρία είτε να αυξήσει τα πιθανά του κέρδη είτε να μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά του.

 

Η πρώτη προσφορά της Sportingbet αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στον συγκεκριμένο αγώνα θα προσθέσει ένα μπόνους 5% στα κέρδη του. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, αρκεί να κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετούν και παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά πιθανά τους κέρδη. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, είναι απαραίτητο τα παρολί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι προβλέψουν λάθος σε επιλεγμένες αγορές του Σεντ Πάουλι – Φορτούνα Ντίσελντορφ. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να δουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που έχασαν να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ρατκόφσκι να πετυχαίνει ένα γκολ οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά, τέλος, είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του λεπτού πρώτου γκολ, του σκορ πρώτου ημιχρόνου και του σκορ δεύτερου ημιχρόνου που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, χάρη στις δύο αυτές προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή bonus και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου οι παίχτες τζιράρουν την αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και έχει έτος ίδρυσης το 1998.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία