Στοιχηματική εταιρία Mybet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League

Η στοιχηματική εταιρία Mybet υποδέχεται στην ιστοσελίδα της τους αγώνες του Champions League, οι οποίοι επιστρέφουν μετά από απουσία μηνών, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, μέσω της νέας της προσφοράς. Η νέα προσφορά υπόσχεται ουσιαστικά να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει για τους αγώνες της διοργάνωσης που έχουν προγραμματιστεί για τις επόμενες δύο ημέρες: τις 13 και 14 Φεβρουαρίου.

 

Αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Mybet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου. Ακόμη κι αν χάσουν υπό τις απαραίτητες προϋποθέσεις, άλλωστε, οι παίχτες αυτοί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% του χαμένου ποσού, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, τις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, έως τις 00:59 της 14ης Φεβρουαρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα αξίας 20 ευρώ και άνω, στους αγώνες του Champions League των επόμενων ημερών. Το στοίχημα μπορεί να περιλαμβάνει στοιχήματα σε οποιαδήποτε σημεία των αγώνων, αρκεί η συνολική απόδοση να φτάνει ή να ξεπερνά το 3.00. Εφόσον, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μόνο μιας λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται την αποζημίωση που υπόσχεται η προσφορά.

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία