Ξεκινούν οι προσφορές μειωμένου ρίσκου της ιστοσελίδας στοιχήματος Interwetten

Πριν μερικές ημέρες η Interwetten πρόσθεσε τρεις νέους αγώνες στο πρόγραμμα της προσφοράς της που μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένες αναμετρήσεις ποδοσφαίρου που λήγουν με λευκή ισοπαλία. Οι αναμετρήσεις αυτές ξεκινούν από αύριο, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να ξεκινήσουν να δηλώνουν συμμετοχή από σήμερα.

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Interwetten είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ για τη Bundesliga (17/1), αυτός ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη για την Primera Division (18/1) και αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Premier League (19/1).

 

O τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Αν και οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 17, 18 και 19 του μήνα, οι παίχτες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά θα πρέπει να το κάνουν από σήμερα, 16 Ιανουαρίου. Άλλωστε, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για κάθε αγώνα μία ημέρα πριν την έναρξή του.

Έπειτα, οι παίχτες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία έως 25 ευρώ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η απόδοση που θα τα συνοδεύει, αλλά ούτε και η αγορά που θα επιλέξει κάθε παίχτης.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μέσω της προσφοράς της Interwetten, στην περίπτωση που χάσουν και ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, με αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο, το οποίο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Το πριμ, θα έχει τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκειται σε περιορισμούς, προκειμένου να μεταφερθεί από τον λογαριασμό των παιχτών.

Τέλος θυμίζουμε πως η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, γεγονός που σημαίνει πως όλοι οι Έλλημες μπορούν να στοιχηματίζουν μέσω της ιστοσελίδας της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία