Επιστροφή χρημάτων στο Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο από τη Sportingbet

Ένα χαμένο στοίχημα δεν είναι υπεύθυνο μόνο για το γεγονός ότι τα κέρδη που διεκδικούσε ο παίχτης που το τοποθέτησε δε θα φτάσουν ποτέ στην τσέπη του, αλλά και για το ότι τα χρήματα που στοιχημάτισε σε κάποιον αγώνα χάθηκαν. Συνήθως, οι παίχτες αυτοί που στοιχημάτισαν ανεπιτυχώς σε κάποιον αγώνα καλούνται να ξεχάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα χρήματα αυτά, προκειμένου να επικεντρωθούν στο επόμενο στοίχημά τους. Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, οι οποίες θέλουν κάποια από τα χαμένα χρήματα να επιστρέφουν στους λογαριασμούς των παιχτών.

 

Οι εξαιρέσεις αυτές οφείλονται σε κάποιες προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια είναι και η προσφορά επιστροφής χρημάτων που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet για το ισπανικό ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα και χάσουν θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους, εφόσον η Μπαρτσελόνα πετύχει τουλάχιστον τρία γκολ απέναντι στην Ατλέτικο.

 

Ακόμη κι αν επαληθευθεί το συγκεκριμένο σενάριο όμως (η Sportingbet δε θα προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων σε αντίθετη περίπτωση), την επιστροφή θα δικαιούνται μόνον όσοι έχουν στοιχηματίσει σε συγκεκριμένες αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές αυτές είναι εκείνες του ακριβούς σκορ, του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ), του σκόρερ και των ειδικών στοιχημάτων.

 

Συνοψίζοντας, όσοι στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές, θα λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, αν η Μπαρτσελόνα πετύχει τρία τουλάχιστον γκολ. Τα χρήματα αυτά αφορούν σε ολόκληρο το ποσό που χάθηκε, αλλά δε μπορούν να ξεπερνούν τα 100 ευρώ. Τέλος, δε θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη, καθώς θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαραίτητο το τζιράρισμά τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Sportingbet για το Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης, θα έχουν για λίγο ακόμη το νου τους στα χρήματα που έχασαν, καθώς αυτά μπορούν να επιστρέψουν σύντομα στο λογαριασμό τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία