Σεβίλλη-Εϊμπάρ με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Εϊμπάρ και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα, και να περιμένουν να διευθετηθούν. Αν χάσουν και επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για τον σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, με οποιονδήποτε αριθμό σημείων και οποιαδήποτε αξία, το οποίο να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Σεβίλλη και Εϊμπάρ. Το παρολί αυτό θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί στο pre-game και να αποτελείται μόνο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά της Goalbet, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Αφού στείλουν και το μήνυμα, δεν έχουν παρά να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση

Την αποζημίωση της προσφοράς θα εξασφαλίσουν όσα από τα παραπάνω παρολί χάσουν και δεν αποφέρουν κέρδη. Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, όμως, απαιτείται να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet που θέλει να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Σεβίλλη-Εϊμπάρ ή ο Οκάμπος ή ο Κίκε. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, τα χαμένα παρολί θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

Η αποζημίωση, θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Οι παίχτες θα μπορούν έπειτα να τη χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για την ανάληψη των χρημάτων απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα Τότεναμ-Έβερτον με 0% γκανιότα. Μέσω της Goalbet μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος γιατί ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία