Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο σνούκερ από την Betbright

Οι λάτρεις του σνούκερ έχουν αυτές τις ημέρες (έως και στις 17 Ιανουαρίου) να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά Masters και να στοιχηματίσουν στους παίχτες της προτίμησής τους, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.Στοιχηματικές εταιρίες όπως η Betbright, άλλωστε, καλύπτουν στο σύνολό τους τους αγώνες του τουρνουά και προσφέρουν αρκετές επιλογές.

 

Η Betbright, μάλιστα, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και με μειωμένο ρίσκο στους αγώνες του φετινού Masters, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσε. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, την οποία δικαιούνται οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους αγώνες του Masters, εφόσον καλύπτουν κάποιες απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Αναλυτικότερα, προκειμένου να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ, σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του Masters. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά αποκλειστικά σε μια από τις παρακάτω αγορές: αποτέλεσμα αγώνα και ακριβές σκορ. Επιπλέον, η Betbright έχει ανακοινώσει μια ακόμη σημαντική προϋπόθεση, για να προχωρήσει στην επιστροφή: να επιτευχθούν τουλάχιστον 100 πόντοι στον τελευταίο γύρο του εν λόγω αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δε θα πραγματοποιηθεί.

 

Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα στοιχηματίσει τουλάχιστον 5 ευρώ σε μια από τις παραπάνω αγορές, σε έναν αγώνα του Masters που θα λήξει με περισσότερους από 100 πόντους στον τελευταίο γύρο, θα λάβει επιστροφή των χρημάτων του, αν η πρόβλεψή του αποδειχθεί λανθασμένη. Το ποσό της επιστροφής θα έχει ύψος έως και 20 ευρώ και τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Εντός των επόμενων 24 ωρών, λοιπόν, οι δικαιούχοι θα λάβουν το δωρεάν στοίχημα που υπόσχεται η Betbright και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στον αγώνα της επιλογής τους, διεκδικώντας ξανά κέρδη – αυτή τη φορά, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία