Μειωμένο ρίσκο στο Μπάγερν-Ντόρτμουντ υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η αντίστροφη μέτρηση για μια ακόμη από τις προσφορές της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten πλησιάζει στο τέλος της και οι παίχτες έχουν μερικές ακόμη ώρες, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή και να αποκτήσουν την ευκαιρία στοιχηματισμού με μειωμένο ρίσκο σε έναν κορυφαίο αγώνα. Αναλυτικότερα, η Interwetten προσφέρει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στον αυριανό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα στοιχήματα στο Μπάγερν-Ντόρτμουντ, υπό την προϋπόθεση ότι το τελικό σκορ θα είναι 0-0. Και οι παίχτες που θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα αποζημιωθούν με ένα πριμ μετρητών.

 

Οι υποχρεώσεις των παιχτών για συμμετοχή στην προσφορά

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στον αυριανό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ με μειωμένο ρίσκο είναι να δηλώσουν σήμερα (την προηγούμενη της διεξαγωγής του αγώνα) συμμετοχή στην προσφορά. Έπειτα, έχουν διορία έως τη σέντρα της αναμέτρησης, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, αρκεί να είναι μονά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς. Στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, τότε η Interwetten, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες θα αποζημιώσει όλα τα χαμένα στοιχήματα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Η αποζημίωση που θα εισπράξουν όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα πρόκειται για πριμ μετρητών, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως ο αγώνας αυτός της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ μαζί και ο κυριακάτικος της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι ανήκει στους μηνιαίους επιλεγμένους αγώνες που προσφέρει η Interwetten με ασφάλεια στο 0-0.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία